2410257246 Κύπρου 93, Λάρισα mpoutlas.drive@gmail.com
hero image

 

Επαγγελματικά Διπλώματα (C, D, DE)
Σχολή Οδηγών Μπούτλας Αχιλλέας  - Λάρισα

Η Σχολή Οδηγών "Μπούτλας Αχιλλέας", με έδρα την Λάρισα, προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα επαγγελματικών διπλωμάτων οδήγησης για φορτηγά, λεωφορεία και νταλίκες. Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης μας, επιδιώκουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση, η οποία επικεντρώνεται στην ασφαλή και επαγγελματική οδήγηση των οχημάτων αυτών.

Οι εκπαιδευτές μας είναι έμπειροι και εξειδικευμένοι στον τομέα της οδήγησης φορτηγών, λεωφορείων και νταλίκων. Με ενημερωμένες γνώσεις και τεχνικές, οδηγούν τους μαθητές μας στην απόκτηση των απαραίτητων δεξιοτήτων και γνώσεων για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον χώρο της επαγγελματικής οδήγησης.

Τα προγράμματα εκπαίδευσης περιλαμβάνουν τόσο θεωρητική όσο και πρακτική εκπαίδευση, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως οι νομικοί κανονισμοί, η τεχνική και ασφαλής οδήγηση, οι διαδικασίες συντήρησης των οχημάτων, και η αντίδραση σε ειδικές καιρικές συνθήκες και καταστάσεις κινδύνου.

 

 

 

 
     
 

Στη Σχολή Οδηγών "Μπούτλας Αχιλλέας", δεσμευόμαστε να παρέχουμε μια πλήρη και εξειδικευμένη εκπαιδευτική εμπειρία που επιτρέπει στους μαθητές μας να αποκτήσουν τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτούνται για μια επιτυχημένη και ασφαλή οδηγική καριέρα στον επαγγελματικό τομέα.

 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2410257246