2410257246 Κύπρου 93, Λάρισα mpoutlas.drive@gmail.com
hero image

 

Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας
Σχολή Οδηγών Μπούτλας Αχιλλέας  - Λάρισα

Η Σχολή Οδηγών "Μπούτλας Αχιλλέας" στη Λάρισα προσφέρει εξειδικευμένη εκπαίδευση για την απόκτηση του Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ) για επαγγελματίες οδηγούς, φορτηγών, λεωφορείων και νταλίκων. Το ΠΕΙ αφορά την αρχική επιμόρφωση των ενδιαφερομένων οδηγών και είναι υποχρεωτικό για τη χρήση ισχυουσών αδειών οδήγησης σε κατηγορίες C, CE, C1, C1E, D, DE, D1, D1E.

Σύμφωνα με το Π.Δ. 74 (ΦΕΚ Α' 112/18.6.2011), το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας επιβεβαιώνει ότι ο οδηγός έχει λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση ή επιμόρφωση για να οδηγεί συγκεκριμένες κατηγορίες βαρέων οχημάτων. Το ΠΕΙ διακρίνεται σε δύο κατηγορίες:

  • ΠΕΙ Μεταφοράς Εμπορευμάτων (Φορτηγά): Αφορά οδηγούς που οδηγούν οχήματα των κατηγοριών C1, C1+Ε, C ή C+Ε.
  • ΠΕΙ Μεταφοράς Επιβατών (Λεωφορεία): Αφορά οδηγούς που οδηγούν οχήματα των κατηγοριών D1, D1+Ε, D ή D+Ε.
 

Η Σχολή μας προσφέρει μαθήματα επικαιροποίησης γνώσεων σχετικά με την οδήγηση βαρέων οχημάτων, τις νομοθετικές διατάξεις, τις σύγχρονες αντιλήψεις στον τομέα των μεταφορών και την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων. Αυτά τα μαθήματα απευθύνονται σε επαγγελματίες οδηγούς που είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης πριν από συγκεκριμένες ημερομηνίες, σύμφωνα με το άρθρο 1 του Π.Δ. 74.

Επιπλέον, τα μαθήματα περιλαμβάνουν περιοδική θεωρητική κατάρτιση, χωρίς να απαιτείται εξέταση, προκειμένου οι επαγγελματίες οδηγοί να διατηρούν την επαγγελματική τους ικανότητα και να είναι ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των μεταφορών.

 

 
     
 

Επικοινωνία:
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για την εκπαίδευσή σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Η ομάδα της Σχολής Οδηγών "Μπούτλας Αχιλλέας" είναι εδώ για να σας βοηθήσει σε κάθε βήμα της επαγγελματικής σας πορείας!

 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2410257246