2410257246 Κύπρου 93, Λάρισα mpoutlas.drive@gmail.com
hero image
 

Ψηφιακός Ταχογράφος
Σχολή Οδηγών Μπούτλας Αχιλλέας  - Λάρισα

Η Σχολή Οδηγών "Μπούτλας Αχιλλέας" στη Λάρισα προσφέρει υπηρεσίες έκδοσης και ανανέωσης της Κάρτας Ψηφιακού Ταχογράφου, παρέχοντας την απαραίτητη υποστήριξη σε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς.

Η Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου είναι ένα απαραίτητο έγγραφο με ισχύ 5 ετών που απαιτείται για τους επαγγελματίες οδηγούς κατηγοριών φορτηγών, λεωφορείων και συνδυασμού οχημάτων (C1/C/CE/D1/D/DE), όπου το όχημα που οδηγούν διαθέτει ηλεκτρονικό ψηφιακό ταχογράφο. Η κάρτα αυτή καταγράφει τις εργασιακές δραστηριότητες του οδηγού, όπως τους χρόνους οδήγησης, ανάπαυσης και εργασίας.

Επιλέγοντας τη Σχολή Οδηγών "Μπούτλας Αχιλλέας" για την έκδοση ή την ανανέωση της Κάρτας Ψηφιακού Ταχογράφου, επιλέγετε επαγγελματικότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια για τη διαχείριση των εργασιακών σας χρόνων. Η εξειδίκευσή μας στον τομέα της οδήγησης και των σχετικών νομοθετικών απαιτήσεων εξασφαλίζει ότι θα λάβετε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και υποστήριξη για τις ανάγκες σας σχετικά με την Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου.

 

 

 
 
 
 
     
 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και να κλείσετε το ραντεβού σας για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων σας.

 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2410257246