2410257246 Κύπρου 93, Λάρισα mpoutlas.drive@gmail.com
hero image
 

Αναθεωρήσεις
Σχολή Οδηγών Μπούτλας Αχιλλέας  - Λάρισα

Η Σχολή Οδηγών "Μπούτλας Αχιλλέας" στη Λάρισα παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αναθεώρησης διπλωμάτων οδήγησης για όλες τις κατηγορίες, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που εξασφαλίζουν την επαγγελματική σας εξέλιξη στον χώρο της οδήγησης.

Σεβόμενοι την ισχύουσα νομοθεσία, προσφέρουμε υπηρεσίες ανανέωσης διπλωμάτων οδήγησης για όλες τις κατηγορίες, με στόχο τη διασφάλιση της συμμόρφωσής σας προς τους νόμους και τους κανονισμούς της οδικής ασφάλειας.
Συμμορφούμενοι με τη νομοθεσία, η διοικητική ισχύς των αδειών οδήγησης για κάθε κατηγορία έχει προσδιορισμένη διάρκεια, και συγκεκριμένα:

  • Για τις κατηγορίες ΑΜ, Α1, Α2, Α, Β1, Β και ΒΕ ισχύει για 15 έτη.
  • Για τις κατηγορίες C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D και DE ισχύει για 5 έτη.
 

Επιπλέον, η ισχύς των αδειών οδήγησης που ανανεώνονται πριν τη συμπλήρωση της ηλικίας των 65 ετών δεν μπορεί να υπερβεί τα 68 έτη, ενώ μετά τη συμπλήρωση των 80 ετών δεν μπορεί να υπερβεί τα 82 έτη.

Στη Σχολή Οδηγών "Μπούτλας Αχιλλέας" σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες αναθεώρησης διπλωμάτων οδήγησης, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια και την επαγγελματική σας εξέλιξη στον χώρο της οδήγησης. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε το ραντεβού σας για αναθεώρηση του διπλώματός σας.

 
 
 
 
     
 

Επικοινωνία:
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κλείσετε ραντεβού για την αναθεώρηση του διπλώματός σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Η Σχολή Οδηγών "Μπούτλας Αχιλλέας" είναι εδώ για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στον δρόμο με ασφάλεια και επιτυχία.

 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2410257246