2410257246 Κύπρου 93, Λάρισα mpoutlas.drive@gmail.com

Σχολή Οδηγών Μπούτλας Αχιλλέας
Διπλώματα Αυτοκινήτου - Διπλώματα Όλων Των Κατηγοριών - Αναθεωρήσεις - Διεκπεραιώσεις
- Ειδικές Άδειες Ταξί - Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Ικανότητας Φορτηγών - Λεωφορείων - Λάρισα


Η Σχολή Οδηγών "Μπούτλας Αχιλλέας", με έδρα την Λάρισα, αναδεικνύεται ως ένα κέντρο αριστείας στην εκπαίδευση οδηγών, προσφέροντας εκτενή πρακτικά μαθήματα σε ήδη κατόχους διπλωμάτων οδήγησης. Με μια εμπειρία σχεδόν 25 ετών από το 2000, η σχολή μας διακρίνεται για την εξειδικευμένη εκπαίδευση και την επαφή που διατηρούμε με κάθε μαθητή. Ανεξάρτητα από την κατηγορία του διπλώματος οδήγησης (A, B, C, D, DE), παρέχουμε εξειδικευμένα μαθήματα πρακτικής εκπαίδευσης. Βοηθούμε τους μαθητές μας στις αναθεωρήσεις και τις διεκπεραιώσεις των διπλωμάτων τους. 

Στοχεύουμε στην αρτία εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών, τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό κομμάτι της οδήγησης.

 

Διπλώματα Αυτοκινήτου

Διπλώματα Αυτοκινήτου

Η διαδικασία εκπαίδευσης για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου ξεκινά συνήθως στην ηλικία των 18 ετών. Από αυτό το σημείο και έπειτα, δεν υπάρχει περιορισμός ως προς την ηλικία του υποψηφίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διπλώματα Μοτοσυκλετών

Διπλώματα Μοτοσυκλετών

Αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία εκμάθησης της οδήγησης, ο πρώτος σας βήμα είναι να αποκτήσετε το Δελτίο Εκπαίδευσης & Εξέτασης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επαγγελματικά Διπλώματα (C, D, DE)

Επαγγελματικά Διπλώματα (C, D, DE)

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης μας, επιδιώκουμε να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και κατάρτιση, η οποία επικεντρώνεται στην ασφαλή και επαγγελματική οδήγηση των οχημάτων αυτών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναθεωρήσεις - Διεκπεραιώσεις

Αναθεωρήσεις - Διεκπεραιώσεις

Η Σχολή Οδηγών αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και αποφασιστικότητα τις αναθεωρήσεις και τις διεκπεραιώσεις των διπλωμάτων οδήγησης, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη των μαθητών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ειδικές Άδειες Ταξί

Ειδικές Άδειες Ταξί

Για να αποκτήσετε την Ειδική Άδεια Ταξί (Ε.Δ.Χ.), θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει τα 21 έτη ηλικίας και να είστε κάτοχος ερασιτεχνικής άδειας οδήγησης (δίπλωμα αυτοκινήτου Β κατηγορίας).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψηφιακός Ταχογράφος

Ψηφιακός Ταχογράφος

Η Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου είναι ένα απαραίτητο έγγραφο με ισχύ 5 ετών που απαιτείται για τους επαγγελματίες οδηγούς κατηγοριών φορτηγών, λεωφορείων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ